lauantai 28. helmikuuta 2015

Vannehameita ja poppibiisejä

Pää sekaisin tanssittavista tansseista. Pyörähdänkö vai niiaanko? Eteen vai taakse? Vaihtuiko pari vaiko ei? Silti kaikki sujui vain hieman kompuroiden. Huulilla kainot hymyn vilaukset keskittymisen lomassa. Viimeisen tanssin jälkeen jännitys raukesi, räjähdysmäisesti kaikkien taakka tipahti muodostaen iloisen maanjäristyksen.
      Oli paljetteja, strasseja ja helmiä, sateenkaaren värejä ympäriinsä sotkettuna. Hiukset sidottuna kymmenillä pinneillä kiharalle tai nutturalle, loppusilauksena liimattu lakalla. Irtoripset ja luomivärit korostivat melkein jokaisen silmiä. Kaikki oli satumaisen kaunista, kun kymmenet prinssessat yrittivät päästä käymään vessassa valtavien vannehameidensa kanssa.
      Väsymyksen painaessa sievä, mutta epäkäytännöllinen mekko riuhtaistiin päältä ja vaihdettiin jatkoille rennompaa vaatetusta. Vaelsimme paikasta toiseen käsikynkässä, etten vain pääse kaatumaan pienillä koroillani narskuvan jäisellä tiellä. Voimakkaat naurahdukset käänsivät muiden asiakkaiden päät, kun toinen toistaan kauniimmat ja komeammat ystäväni nauttivat seurasta ja ruuasta. Loppuillan musiikki valtasi kaikkien mielen ja tanssilattia täyttyi musiikin tahtiin tanssivista nuorista. Olimme kaikki ystäviä keskenämme, kun valtavana ryhmänä huusimme poppibiisien sanoja. 
    Olen kiitollinen siitä päivästä, jolloin monien kauniiden tyttöjen joukosta ainoastaan minä sain silmäsi syttymään. Kaikki meni täydellisesti, kuin rakkauselokuvassa jossa loppu on yllätyksettömän onnellinen. 

4 kommenttia:

  1. Ihana mekko, varsinkin tuo helman pitsiviimeistely on upea! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania vanhojentanssikuvia :) Sulla on tosi upee mekko! <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista