sunnuntai 11. tammikuuta 2015

So take this shit away from me

Kirjoittelen tätä kerrankin silloin, kun on oikeasti aikaa. Ehkä siinä meni viimeksi vikaan, sillä yritin kirjoittaa ja saada postausta aikaiseksi aina silloin, kun se kuului saada valmiiksi. Näin se ehkä kuuluukin tehdä. Jos nyt kukaan voi määritellä miten blogin kirjoittaminen ''kuuluisi tehdä''.
     En ajatellut että aloittaminen tyhjästä, lukuisten postauksien jälkeen olisi näin hankalaa. Kameran käyttö ja kuvien muokkaaminen tuntuu yhdeltä sekamelskalta, pienten muistikuvien sinkoillessa siellä täällä. Vuodessa kerkeää unohtaa aika kiitettävästi, miten saikaan kuvista kivan värisiä ja miten asetukset kuuluikaan olla. Onneksi voin aina käyttää taukoani hyvänä syynä kuvien epäonnistuessa.
      En ole myöskään varma, pitäisikö nyt kertoa itsestäni mullistavia faktoja vai aloittaa ''normaalirytmi''. Tuota kysymystä olen pohtinut tämän viikonlopun. Toinen kysymys on se, että mistä aloitan tämän ''normaalin bloggailun'', jos pään sisällä myllertää kymmenet aiheet sekoittaen toisiaan. Onko tämäkään sitten hyvä, että jumitan jo toisen postauksen verran aloitussanoissa. 
     Jos siirryn hiljalleen tuleviin aiheisiin kertomalla, että vierailin joululomalla lämmön ympäröimässä maassa, Espaniassa. En vain osaa sanoa oliko reissu jaksamisen kannalta positiivinen vai negatiivinen, muuten kyllä onnistunut. Olin väsynyt jo ennen joululomaa, lähinnä koulu tuntui uuvuttavammalta kuin ikinä: ''Kohta alkaa loma siitä se vain johtuu.'' Helpotin jopa kurssimääräni mitättömiin, jotta turha stressi haihtuisi pois. Hieman auttoi, kun koulua alkoi olemaan päivässä 2-4 tuntia kerrallaan. Palattiin kotiin ja kerkesin lomailla kotonakin tekemättä mitään. Todellakin tekemättä mitään. Yhtään mitään. Mutta nyt olen jopa kolme päivää käynyt koulussa suorittamassa muutamia tunteja ja kaikki on hankalampaa ja ahdistavampaa kuin ennen joulua. Itkuiset romahdukset aulassa mitättömien syiden takia ei ole tapaistani. Ikäänkuin kirjojen sivut olisivat raskaampia kuin ennen ja tehtävät kirjoitettu heprealla. 

Ehkä siksi lupasinkin lohduttaa itseäni herkuilla ja uusilla treenivaatteilla. 
Ehkä siksi lähdenkin ostamaan sipsiä. Ja dippiä. Ranch -dippiä. 

5 kommenttia:

 1. Tervetuloa tutustumaan, pitkä tauko ollut kun olen ollut sairaalassa mutta jatkuu tällä viikolla ��
  www.tasapainoilua.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Ihanan valoisia kuvia! :)

  -enni
  http://elamaa-enni.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 3. Ai että, miten ihana tuo ensimmäinen kuva!! :-) ♥

  VastaaPoista